L'esprit d'escalier på Holmcon 6d6

Posted by Aleksander R. Rødner On 14:41 2 comments

Etter å ha gjort ingenting med L'esprit D'escalier på noen måneder, hadde jeg det med meg på Holmcon 6d6. Jeg var heldig nok å få med meg fire stykker som hadde lyst til å se hva jeg hadde fått til med konseptet. Etter å ha forklart konseptet, spilte vi en scene, så fikk jeg litt innspill, og så diskuterte vi litt frem og tilbake.

Det ble spilt en del scener, og vi kom fram til endel gode grep i spillmekanikken som gjør det bedre spillbart. I tillegg har jeg fått inn noen scener, og den delen av det hele er også på gang nå.

Siden jeg kom hjem har jeg skrevet tolv nye sider med innhold til spillet, og begynner å få en god følelse for det hele. Ny spilltestutgave er laget, og det hele begynner å se enda bedre ut enn før.

2 Response for the "L'esprit d'escalier på Holmcon 6d6"

  1. Matthijz says:

    Ingenting som å la spillet ligge en stund og så teste det igjen! Har gjort det et dusin ganger med Drømmernes Selskab :) men det kan bli tidkrevende, som oftest finner man alltid noe å fikse eller endre på...

  2. Høres ut som et kjent konsept Matthijs. Regner med å ha neste omgang med spilltesting på Atlanticon i slutten av April